Rólunk

A szólásszabadság egyre lesújtóbb állapota egy olyan sajtóorgánum megalkotását tette szükségessé, mely elhatárolódik a manipulatív és félrevezető tájékoztatástól, és az érdekek mentén való közléstől.

Sajnos, sokszor találkozunk olyan híroldalakkal, és médiaszereplőkkel, melyek – főleg az érzelmekre hatva – igyekeznek a maguk értelmezése, és szája íze szerint közölni a híreket az olvasóval, hogy meggátolja azt, hogy hírt egészében, tisztán, manipulációmentesen ismerhesse meg, és józan belátása szerint dönthessen róla, és értékelhesse azt.

Kötelességünknek éreztük, hogy Mi olyan sajtóorgánum legyünk, amely; egyszerűen, ténylegesen, röviden közöljük a hírt, és az összes többit a Kedves Olvasóra bízzuk. Számunkra a hírek közlésében az objektivitás alapkövetelmény, nincs helye semmiféle manipulációs tevékenységnek, sem ferdítéseknek a hírek tekintetében.

A közös érdekünk, hogy Ön és környezete értesüljön a hírekről – méghozzá úgy, ahogy azok vannak. Bízunk abban, hogy működésünk által sikerül fényt gyújtani a mai információs áradatban, és jobbá tehetjük életünket. Közösen.

Tisztelettel
A Hírobjektív szerkesztősége