Igen, jól hallja.

Az elsőre “konteónak” hangzó kijelentés sokkal valóságosabb, mint azt az ember elsőre hinné.

Az ‘Egészségügyi VilágSzervezet’ logója

Miközben a koronavírussal kapcsolatos korlátozásait számos ország feloldja, és a világ népei kezdenek fellélegezni, figyelmük pedig a mindennapi COVID-fasizmusról a harmadik világháborúval fenyegető ukrán-orosz konfliktusra összpontosul,

a Világ Egészségügyi Szervezetében (WHO) 2022. március 1-jén alakult meg az a kormányközi bizottság,

amely egy olyan kötelező jellegű nemzetközi egyezségokmányt hivatott kidolgozni (a korábban már rendszeresen emlegetett, digitális, nemzetközi ‘Vakcina Útlevélről’ van szó – ami technikailag egy ‘EgyVilágrend-beli’ ‘nemzetközi állampolgári személyi igazolványra’ hasonlítana – a szerk.), amely újabb pandémiák és egyéb vészhelyzetek esetén…

teljesen kivenné az államok kezéből az intézkedési jogokat

az ITPPP – International Treaty on Pandemic Prevention and Preparedness (a WHO égisze alatt lopakodóan készülő, az államokra kötelező nemzetközi egyezmény).

Ami történik az egy leplezett kísérlet, a láthatatlanul eddig is érezhetően működő háttérhatalom intézkedéseinek hivatalossá tételére.

Vagyis a láthatatlan világkormány létezésének el- és befogadása.

Forrás: https://orvosokatisztanlatasert.hu/magyarok-vilagszovetsege-sajtotajekoztato-2022-marcius-1/

A következő járvány megjelenését pedig készpénznek vehetjük – ezt maga Bill Gates erősítette meg, amikor azt mondta: “Ez a járványok évtizede lesz.
Ez utóbbit Orbán Viktor, miniszterelnök is megerősítette, amikor azt mondta: “az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz.”
Ennek megfelelően a fizetett propagandasajtó azért napirenden tartja a “koronavírus járványt”, még ha nem is kap most akkora figyelmet az emberektől jelen pillanatban.

A Portfólió legújabb cikke ( közzétéve: Portfolio MTI, 2022. március 13. 21:37 )

De a paletta széles, és sokan fognak bedőlni a következő, következő, következő “világproblémának”.

De mit is jelent mindez?
Ha a testület megalakul, és kikiáltanak egy újabb “vészhelyzetet”, mondjuk egy újabb világpandémiát, akkor

rendelkezhetnek Rólad, és a teljes családodról, kihagyva téged a saját tested feletti döntésből

(igen, épp úgy, ahogy most, a koronavírus járvány idején is próbálkoztak vele, és egyes országokban tették is). Ha úgy döntenek, hogy a vakcinázatlan emberek veszélyesek (nem kell, hogy igaz legyen, elég ha kijelentik), és elrendelik a táborokba való bezárásukat, akkor úgy lesz. Ha a “nemzetek közötti” (vagy inkább “nemzetek feletti” – a szerk.) ‘bizottság’ úgy dönt, hogy minden ország köteles bevetni a nemzeti katonsaságot, és rendvédelmi szerveket az emberek kényszeroltására, akkor a mindenkori magyar kormány úgy fog tenni. Mostanra világossá válhatott mindenki számára, hogy ahogy eddig sem érdekelte őket semmilyen életveszélyes, vagy halálos mellékhatása a vakcináknak, a jövőben sem fogja érdekelni őket.

Mint láthatjuk, sokkal nagyobb a tétje ennek az új típusú “szövetségnek”, mint gondolnánk.