A koronavírus helyzet mindannyiunkat érint. Orbán Viktor miniszterelnök újra és újra a vakcinát emlegeti, szerinte ez lehet a megoldás mindenre. Anthony Fauci, Donald Trump járványügyi főtanácsadója azt tartja, miszerint a vakcina sem lenne végleges megoldás, és utána is meg kellene tartanunk a most bevezetett intézkedéseket, sőt, már két hatékony vakcináról is beszámolt.

Müller Cecília, tisztifőorvosasszony is gyakran kommunikál egymásnak ellentmondó dolgokat, néha azt mondja, hogy “a maszk viselése önmagában nem véd meg“, vagy hogy “az egészséges embernek nem szükséges viselnie“, máskor pedig azt, hogy “a maszk viselése kötelező”, és mint tudjuk, mostmár bírság is jár az elmulasztásáért.
Azt is tudjuk, hogy a maszkok 90% hatástalan a koronavírussal szemben, a hatékony védekezést csak a megfelelő maszkok szakszerű viselése eredményezné, ennek ellenére még a kormány köreiben is vászon, és eldobható maszkok tűnnek fel, ezzel hamisan erősítve azt a súlyos tévedést, hogy a minőségtelen maszkok is védelmet nyújtanak a koronavírussal szemben.

A kérdések annál is inkább időszerűek, mivel nemrégiben a portugál fellebbviteli bíróság kimondta a PCR tesztek megbízhatatlanságát

A 35 oldalas bírósági ítéletben foglaltak szerint, a teszt alkalmatlan a tömeges tesztelésre, és nagy eséllyel mutat fals-pozitív eredményt. (eredeti itt).

Mivel ennyire látványosak az ellentmondások a vírus és a vakcina ügyében, ezért jogosan merülnek fel kérdések az olvasóban, mindkettővel kapcsolatban.

A vírusrealista szemlélet erősítői meg is fogalmaztak olyan kérdéseket, melyeket valóban érdemes lehet feltenni a kormány részére, mivel itt egy nem mindennapi helyzetről beszélünk, ami emberek millióit, milliárdjait érinti világszerte.

Az Orvosok a Tisztánlátáért egyesület tagjai, Dr. Lenkei Gábor, orvos, Dr. Tamasi József, belgyógyász szakorvos, természetgyógyász, és Dr. Pócs Alfréd, traumatológus, ortopédus, a Heves Megyei Orvosi Kamara elnöke, Patrubány Miklós vezetésével sajtótájékoztatót tartott 2020. november 10-én, melynek keretein belül közzé tették azokat a kérdéseket, melyeket Ők fogalmaztak meg a koronavírus, a koronavírus vakcina, és a járványkezelés kapcsán.

A sajtótájékoztatót itt nézheti meg.

Ön milyen kérdéseket tenne fel a kormány részére?

Kérjük ossza meg velünk a facebook oldalunkon, a bejegyzés alatt, amit itt érhet el: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=157492696119380&id=116338876901429