“Nem tudom.” – A Bölcs Ember első bölcs kijelentése.

A koronavírus helyzetből mára már tisztán látszik, hogy az első nagy ijedelemnek messze nem volt alapja. A felsokszorozott baljós jóslatok – szerencsére – nem jöttek be, és – a maszkviselés elhagyásának ürügyén kiszabott szabálysértési büntetésen kívül – nincs mitől félni.

Láthatóan kiütközött az a széles körű tájékozatlanság, és ismereti hiányosság, melyet az utca embere mutatott fel ebben a hirtelen előállt vizsgahelyzetben – amit természetesen nem ró fel senki, hiszen a valós, kézzel fogható, használható, hathatós ismereteket az általános közoktatás keretein belül, az alapműveltség részeként kellett volna megkapnunk, de – ebben a tekintetben – ez sem történt meg.

Az emberek fejében a témával kapcsolatos ismereteknek hiánya érzékelhető, ami félelmet, szorongás, pánikot, és nem utolsó sorban – rendkívüli manipulálhatóságot tesz lehetővé az utca embere számára.

Ez – volt, és most is – az a helyzet, ahol orvosainknak, szakembereinknek, és az erre a pozícióra kijelölt szaktekintélyeknek előre kellett volna lépni, és feltárni a koronavírus helyzet hátterét, és széles körben ismertetni azokat az ismereteket, melyek szükségesek, és elégségesek ahhoz, hogy az emberek megnyugodjanak, és maguk is tehessenek az egészségük megőrzésének az érdekében – jobban, mint valaha.

Sajnos ez nem történt meg.

Hallottunk ugyan pár tanácsot a televízióból, hogy mit kellene tennünk, és hogyan vigyázzunk egymásra, de ezt nem egészítette ki semmilyen mélyebb magyarázat – sokkal inkább “közismert” tényként kezelt kijelentések voltak – holott valójában nem azok – és az igazán fontos ismeretek nem kerültek azóta sem széles körben oktatott, és hangoztatott anyaggá.

Ilyen témakör lenne az immunrendszerünk ismerete és támogatása is.

Ismeretes, hogy világszerte, nemzetközileg elismert szakemberek léptek színre, és foglalkoztak a koronavírus kérdésével – sokan szenvedtek is a kijelentéseik miatt – és kaptak megbélyegzést, csak mert kimondták a szakmai véleményüket.

Az egyik ilyen orvos, Dr. Lenkei Gábor is, aki orvosi végzettségének ellenére komoly támadásokat kap, amiért – a fősodratú állásponttal ellentétben – komolyabban igyekszik felvilágosítani az embereket, és az ismeret, és tudás fényében igyekszik megnyugtatni a kedélyeket, orvosi tényeket felsorakoztatva, közérthetően közzétéve.

A sokak által “konteósnak” megbélyegzett orvos már tíz éve is helytállóan, azóta bebizonyosodott alapokon szót emelt a H1N1 vírusjárvány körül kialakult visszásságok ellen is, melyért szintén negatív visszhang érte.

Az igazság sosem volt népszerű az érdekeltségek körében. Az igazság akkor is igazság, ha egy ember mondja, és a hazugság akkor is hazugság, ha ezer ember mondja.

Most, a koronavírus helyzetet értékelve, olyan könnyen megérthető ismeretanyagot tett közzé, melyet végighallgatva bárki megérthet, és sokat tanulhat belőle. Olyan ismeretekre tehet szert az olvasó, melyeket “elfelejtettek” megtanítani az általános iskolában, holott a mindennapi életünk szerves részét képezi, és ismerete rendkívül hasznos lehet a mindennapi döntéseink tekintetében is – még akkor is, ha nem kifejezetten a járvány kérdéséről beszélgetünk.

Olyan ismeretek ezek, melyet által megismerheti az olvasó önmagának, és a környezetének természetes törvényeit is, és megértheti, megismerheti a vírusok és baktériumok szerepét az életben, és a valós természetüket – ezáltal megértheti, és önmaga is megítélheti racionálisan a koronavírus helyzet valódi súlyát.

Mert Önnek kell megítélnie azt, és döntést hoznia – nem a televíziónak.

Ezeket a kérdésköröket feltárni, és bemutatni az embereknek a közmédia szerepe lenne, melyet a mai napig nem tett, és nem tesz meg.

Ezért hiánypótló ez az előadás, melyet több, rövid részben nézhet meg a Kedves Olvasó, és mely – reméljük – sokat segíthet abban, hogy mindannyian képesek legyünk valóban a helyén kezelni a koronavírus járvány kérdését.

A kettő óra hosszúra sikerült előadást itt tekintheti meg:

Dr. Lenkei Gábor: Koronavírus átverés helyett, tudományos tények (2020)

Link: https://www.youtube.com/watch?v=rCKEUwNVGQY

Az előadás elérhető a Bitchute-on is;
Magyar hanggal, magyar felirattal: https://www.bitchute.com/video/WPogWwpRFrh1/
Magyar hanggal, angol felirattal: https://www.bitchute.com/video/DTyZWLD1In00/