Blogajánló.

Oláh Sándor, logisztikai szakember – időt és energiát nem spórolva időrendben összeszedte a koronavírus helyzet legfontosabb eseményeit és történéseit, melyeket a blogján tett közzé.

A jól összeszedett, lényegretörő írás górcső alá veszi a legfontosabb fordulatokat, és kérdéseket, ide értendő a koronavírus hivatalos megítélését, a nemzetközi szervezetek szerepét, és szakmai álláspontjait – mindezt időrendben – valamint a fontosabb hazai szakmai megnyilvánulásokat, valamint a vakcina kérdését, annak múltját, jelenét és jövőjét.

Ízelítő a tartalomból:

Hogyan lehet megállapítani a sikert a covid vakcina kérdésben? ( 2020. augusztus 21.)

Hivatalos CEPI interjú a világoltásról a Reutersnek (Melani Seville):

“A potenciális jelölteknek a kritériumok alapján történő értékelésekor a kiindulási pont az, amelyet az oltás “céltermék profiljának” nevezünk: lényegében azt, amit látni szeretnénk a vakcina hatékonyságát és biztonságosságát illetően. Ezek a minimális követelmények. Az FDA (az Egyesült Államok szabályozója) ezt a sávot 50% felett a placebóhatás felett állapította meg , és nyilvánvalóan ennél magasabbra lenne szükség.”

Értelmezzük:

Elég ha 55% körüli hatékonyságot fel tudnak mutatni és az onnantól kezdve elfogadható!
Vagyis itt közölték az arcunkba, hogy se felelősségük se semmi, és ahogy lesz úgy lesz ,és azt mindenkinek el kell fogadni mert nincs választás a mellékhatásokat pedig el kell fogadni!

A blog az események tükrében folyamatosan frissül.

Blog: https://kritikus-hangok.webnode.hu/l/a-sars-cov-2-tortenete-avagy-a-globalvakcina-szuletese/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/teerpaakofficial